Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Неделя, 24 Юни 2018

Юни 2018

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Бизнес Брой: Февруари 2018
KWS е свободна от корпоративни интереси
Петко Василев, управител на KWS България

KWS е свободна от корпоративни интереси

print

e-mail facebook

 

- Г-н Василев, какви са новините за тази кампания?

- Това естесвено са продуктите от концепцията ClimaControl3. Наред с вече познатите хибриди от миналата година в тази линия, представяме и нов в група по ФАО 300 - Корвинус.

Друг факт, който ни кара да бъдем горди, е, че тази година за първи път ще представим първите два собствени продукта от нашата нова слънчогледовата селекционна програма, за които на 100 процента сме убедени, че са конкурентни на най-наложените на пазара. Това е нашата заявка да заемем водеща роля и в сегмента слънчоглед.

- С днешното събитие ли стартирате пролетната си кампания?

- Ние стартирахме от ранната зима, представяйки на пазара една нова програма, ориентирана към земеделските производители, включваща попълването на ваучери, които представляват техен ангажимент за покупка на продукти от листата на KWS. Като бонус от наша страна клиентите ни получават не само финансова облага, но и възможност за по-рано планиралите покупките си да получат достъп до най-търсените ни продукти, без да се притесняват за наличности от тях.Тя протича много успешно и много от планираните количества семена са вече заявени от фермери. Естесвено паралелно с продължаващото договаряне на продукти с конкретни клиенти, нашите специалисти ще продължат да дават на всички фермери, които имат необходимост, най-добрата агрономическа консултация.

- С какво днешното събитие беше по-различно от останалите?

- Смятаме го за много различно от това, което се прави на българския пазар. Ние не залагаме на директна реклама на продукти, а искаме да покажем същността, душата и принципите на нашата компания на клиентите. Няма да говорим за продукти, наименования, да рекламираме предимствата. Имаме желание да покажем KWS и основните и ценности отвътре и се надяваме, че те ще съвпаднат с тези на клиентите ни. Историята на нашата компания - това е нашата независимост. Ценност, от изключителна важност за всички нас. В свят на сливания, за да си независим, е нужен огромен кураж. Това е и огромна отговорност и най-вече уважение към тези, с които я споделяш.

Това е позиция, която показва, че ти си единственият собственик на всичко, което притежаваш. Собствени ценности, които не са изместени от корпоративни интереси. Да следваш своите принципи, безотказно и без изключения. Ние представляваме фамилен бизнес, подобен на този на нашите клиенти. Това ни дава предприемаческа свобода и гъвкавост при решения, които не са обременени от висши корпоративни интереси.

Естествено, смятам за иновативен и начина, покойто в детайли показахме проекта ClimaControl 3.

- В тази селекция използвани ли са древни сортове?

- ClimaControl3 е концепция, която включва хибриди, които се представят по отличен начин в трите основни фази на растението - преди цъфтеж, по време на цъфтеж и след цъфтеж. За да бъде включен в тази продуктова линия, всеки кандидат трябва да се представи еднакво добре и в трите важни фази, за да е сигурно, че независимо в коя фаза от вегетацията растението е подложено на стрес, то ще се представи по един оптимален начин.

Още във февруарския брой на списание Агрокомпас

 

Автор: Светлана Трифоновска
Целия материал четете в брой Февруари 2018ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Мария Иванова: Пчеларството събужда живота в мен
При катастрофата в Чернобил се излюпиха поколения пчели без крила. Оцеляха.

Сеитбата - по-приятна с Косад Семанс
Colonia CS - не просто хибрид, а обещание за успех

Ливадите изядоха „биото”
Хората, които посветиха живота си на живите храни, останаха без субсидии!

Петко Петков: Белият бизнес вече доминира
Можем да участваме в засищането на китайския пазар

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg